CERITA STEVIA

Ingin kongsikan cerita anda bersama D’Care Stevia Sweetener®? Isikan borang ini untuk kami paparkan testimoni anda!

 

We love your product! Saya mempunyai anak lelaki kecil, di mana dia mempunyai masalah sindrom sucrose and fructose malabsorption. D’Care Stevia Sweetener satu2nya produk yang kami boleh guna. Dia sangat menyukainya sebab saya dan suami tak perlu risau berapa banyak yang dia minum dan membuatkan hidupnya lebih mudah. Terima kasih D’Care Stevia!

–  Syafarina

 

Stevia Sweet Drops Water Love Love Love! Drop some in mineral water and you’ve got a sugar-free water that tastes amazing! So glad I went for it and tried it.

–  Connie

 

Saya menggunakan D’Care Stevia Sweetener pada hampir semua perkara. Ia tidak pahit seperti yang saya telah cuba. Cubalah pada salad buah kegemaran anda tanpa kuantiti yang banyak. Anak cucu saya pula suka letak Stevia atas roti bakar.

–  Fatimah Abu Bakar

 

Bapa mertua saya pengidap diabetes. Pada awalnya kami tidak yakin untuk gunakan produk D’Care Stevia Sweetener ni. Tp alhamdulillah selepas gunakan produk ni bacaan gula dlm darah menurun.

–   Rosmaliyana

 

Saya tidak mempunyai apa apa penyakit dan saya hanya menggunakan produk ni utk menggantikan gula sbg langkah berjaga-jaga dan juga untuk berbisnes. Dari pendapatan sampingan terus jadi pendapatan tetap saya..:)

–   Ustaz Hamdan

 

Produk ni memang terbaik sebagai pengganti gula sihat kerana rasanya yang tak pahit dan sangat manis..

–   Someone

Find Us

Address
HerbaAsia,
Lot 968, Batu 3 Jalan Pantai, 
71000 Port Dickson, N. Sembilan

Hours
Monday -Friday: 9:00AM – 6:00PM
Saturday & Sunday: CLOSED

Hunting Line
Whatsapp : 0136935569

About Us

This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.

Sign Up for News and promotion